Snart är det dags för sjösättning!

Sjösättning?? Jag har ju inte ens fått upp båten än!

Nej, än får vi båtentusiaster vänta ett tag, men redan nu börjar det röra sig i mässbranschen.

Efter den lyckade satsningen med Flytande Båtmässan i Gustavsberg, som hölls för andra året i höstas, spinner man vidare på tråden och satsar redan i vinter på en  segelbåtsmässa, Scandinavian Sailboatshow i Gustavsberg  (i uppvärmda lokaler i Gustavsbergs hamnområde). På mässan visas segelbåtar, tillbehör och annat som hör seglingen till.  Mässan öppnade helgen 17-18 november. Missade du det, är det ändå inte kört, det blir ytterligare två mässhelger, 12-13 januari och 16-17 februari. Fri parkering och fritt inträde.  Mer info hittar du här.

Men båtmässarrangörerna för Allt för sjön på Stockholmsmässan ligger inte heller på latsidan. I 2013 års upplaga kommer den tidigare separata segelbåtsmässan Scandinavian Boat Show att integreras i mässan.  Segel- och motorbåtarna kommer att samsas i A-hallen, som är mässans största och i år dessutom ombyggd och ännu större än tidigare.

Alla älskare av ”halvgamla” plastbåtar kan få sitt lystmäte i C-hallen, där Classic Boat Show 2013 har temat ”Plastic Fantastic”. Som vanligt innehåller C-hallen även mängder av båtar,  tillbehör och en hel del roliga aktiviteter för de minsta.

Allt för Sjön 2013 hålls den 2 – 10 mars 2013. Mer info:

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: